Twinterview 48: @annedien

@annedien
Annedien Hoen
Sinds: 5 september 2007

 

Strategist | Branding Expert | Outstanding Logo Designer | Shaman http://www.sneakerentrepreneurs.com

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Door @tanjadebie (Tanja de Bie). Zij, @boris (Boris Veldhuijzen van Zanten) en ik waren voor mijn gevoel toen de enige Nederlandse mensen op Twitter. Toen was er dus ook nog niet zo heel veel aan (sorry guys, love you ;-) maar na een tijdje, toen er een kritieke massa ontstond, werd ik gegrepen door Twitter. Ik heb me altijd als een vis in het water gevoeld als het om de combinatie "Internet + slimme, integere, communicatieve mensen" gaat dus ook hier was magie, die nog steeds elke dag even levendig en inspirerend is.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Voor een hardcore Twitterazzi lid ben ik verrassend laat op mobiel gaan tweeten. Tot voor kort deed ik het puur op Twitter.com, geen poespas. Alleen de pure 'stream' waar ik instap en in interacteer - zo sta ik er overigens nog steeds in. Zo hou ik het gezond ;-) Zeg ik dan tegen mezelf he?

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Ik gebruik TweetDeck op de iPhone, en op de MacBook gewoon Twitter zelf. Daarnaast hebben we als Sneaker Entrepreneurs® (www.sneakerentrepreneurs.com) een hele coole Internet-app ontwikkeld, www.avartize.com - waar je zelf een overlay aan je avatar kunt toevoegen, of zelfs zelf een campagne kunt aanmaken.
We zijn erg Twitter-minded als het om ontwikkelen gaat, daar liggen nog zo veel mogelijkheden, heel spannend!

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Wie niet! Geen idee hoor, ik ben altijd heel enthousiast over Twitter maar ik merk dat een aantal mensen het dan ook gaan uitproberen en nog minder mensen "vatten het", je hebt een bepaalde set eigenschappen en skills nodig om het ook naar je zin te hebben op Twitter en er energie van te krijgen.

Zou je Twitter kunnen missen?

Technisch gezien wel. Ik vind het alleen wel echt een grote toevoeging aan mijn leven, en ik kan er iets mee toevoegen aan de levens van anderen en dat is me veel waard.

Twitter: waarom?

Je kunt er je liefde, je netwerk, je compassie en je kennis delen. De snelheid van informatie is de crux.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________