Twinterview 70: @anneeke

@anneeke
Anneke de Bundel
Sinds: 21 september 2009

 

Global villager, newsjunkie, love politics, art & español, jazz, iphonephotographer, teacher of social studies, student at UvA, mother of 4, wife of 1 http://www.facebook.com/anneke.debundel

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Via Amerikaanse vrienden die mij ooit vroegen wat mijn twitteraccount was. Mijn wat?

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Veel en vooral via de mobiel. Stiekem tijdens het lesgeven :)

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Tweetie omdat het zo makkelijk en overzichtelijk is. En ik gebruik voor foto's: the best camera app waarmee je ook foto's naar je twitteraccount kunt versturen.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Leerlingen @ Ulenhof, omdat ik voor school ook een twitteraccount heb aangemaakt. (Al is het een (publiek) geheim wie er achter de schoolaccount zit.) Mijn lief die nu iedere morgen wanhopig roept dat ie tweetloos is omdat ie ook dat kwijtraakt.

Zou je Twitter kunnen missen?

Weet ik niet. Ik vind het een leuke manier om je gedachten te slijpen, maar vooral de contacten met mij onbekende mensen vind ik leuk én inpirerend.

Twitter: waarom?

Ik mag zomaar een kijkje nemen in het leven en of gedachtegoed van mensen die ik niet ken. En toch voelen die mensen na verloop van tijd vertrouwd aan. De een vertelt over zijn hond, de ander is eenzaam, een derde houdt zich bezig met politiek of de strijd in een land. Samen vormen ze een mooie mozaïek van mensen en informatie.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________