Twinterview 153: @BarbaraPh

@BarbaraPh
Barbara Philipsen
Sinds: 26 november 2008

 

100% betrokken, writer, communicator, pro, lief, loves nature (the wild), comics, Gaia, detectives, thrillers, inspiration, think&do, mindmap, social networks

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Via internet in najaar 2008 tijdens zoeken naar geschikte klanten.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Beetje leuke tekstjes de wereld in sturen en info zoeken om over te tweeten, naast bedrijfsblog. Mobiel twitter ik sinds januari 2009 op mijn iPhone voor zakelijk verkeer.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Tweetie, omdat het overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk is. TweetDeck als ik bepaalde lists en searches tegelijkertijd wil volgen.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Een paar nieuwe netwerkkennissen die mij zo enthousiast zagen twitteren en foto's versturen en het zelf ook wel eens wilden proberen. Sterker nog: ik organiseer samen met @gbartling een workshop Praktische Marketing met Social Media, om anderen de zin van Twitter voor je personal branding te laten zien.

Zou je Twitter kunnen missen?

Ja: want ik heb niet altijd zin info de ether in te sturen. Nee: omdat ik soms heel veel zin heb om informatie de ether in te sturen...

Twitter: waarom?

Een Haat/Liefde-verhouding dus. Onontbeerlijk voor nieuws over zaken die me interesseren en om nieuwe contacten op te doen. Misbaar als mijn hoofd niet naar commentaar van anderen staat. Ik hanteer altijd de stelregel: er zit een aan/uit-knop op.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________