Twinterview 38: @desmodus

@desmodus
Mark Hofhuis
Sinds: 22 maart 2007

 

Graphic ICT specialist, UX, iPhone, Father of 2 girls, Atheist, Not really pro-Israël, Liberal, Golf, Pro choice, Politics, Amsterdam, VVD, INTJ. http://www.hofhuis.org

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Door @leolaporte en @kevinrose hoorde ik ven het bestaan.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Ik heb Twitter in het begin sporadisch via de web client gebruikt, omdat er nog niet veel mensen waren om te volgen. Eigenlijk snapte ik het nut en de lol er niet van. Later, toen er meer mensen te volgen waren werd het leuk. Nu gebruik ik Twitter zowel op mijn desktop als op mijn telefoon.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Tweetie2 op de iPhone, de UI is schoon en simpel. Alhoewel hij steeds vervelender wordt. Misschien tijd voor een nieuwe. Op mijn desktop gebruik ik TweetDeck, veel beter dan dat kan het eigenlijk niet worden.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Kan concreet alleen op @NL_Jacko komen. Maar in werkelijkheid natuurlijk veel meer. Hoe meer gebruikers Twitter krijgt, hoe meer er gaan Twitteren. Graag geloof ik dat ik verantwoordelijk ben voor elke Twitteraar sinds 22 maart 2007.

Zou je Twitter kunnen missen?

Natuurlijk, Twitter is een leuk tijdverdrijf. Onmisbaar voor mij zijn ademen en mijn dochters. Misschien dat Twitter enigszins onmisbaar wordt als ik meer dan 10.000 followers heb, omdat je dan weer goed aan crowdsourcing kan doen.

Twitter: waarom?

In de saaie momenten is het leuk om te lezen waar anderen zich mee vervelen.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________