Twinterview 36: @droombos

@droombos
Annet de Graaf
Sinds: 31 mei 2007

 

mother, mad, media, nieuw project: designyourlife.nl  -  www.droombos.nl

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Ik was een early adopter. Na 1000 Tweets ben ik ermee gestopt en een jaar weggebleven. Ik vond het een hoop onzin, mijn dertien in een dozijn leventje op straat te gooien. Maar kennelijk ben ik exhibitionist genoeg en nam ik alsnog plaats achter het Twitterraam.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Ik gebruikte Twitter op web en mobiel. Ik heb in een vroeg stadium een keer verslag gedaan van de lancering van een nieuwe startup. Stond ik als een razende te typen op mijn oerdegelijke, niet geavanceerde Nokia. Daarbij was ik sneller dan de media, die toen nog niet op Twitter vertegenwoordigd waren.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Tweetie en vraag me niet waarom. Het doet wat ik zeg en knalt me er, in tegenstelling tot het populaire Hootsuite, niet steeds uit.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Ik denk dat ik aardig wat mensen betwitterd heb. Ik fotografeer de straten van Amsterdam met mijn iPhone en overal waar ik kom, winkels, horeca, langs straatmuzikanten, vertel ik mensen over het medium en adviseer ik de dienst in te zetten voor het promoten van hun toko. Hoeveel mensen dat dan daadwerkelijk doen, blijft een verrassing.

Zou je Twitter kunnen missen?

Absoluut. Ik zie Twitter als een tijdelijke verblijfplaats. Er is zoveel te ontdekken in het leven!

Twitter: waarom?

Twitter is als Pipi Langkous in een rollercoaster. Een avontuurlijke reis, de wereld op zijn kop, razendsnel en krachtig!

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________