Twinterview 34: @Elisabeth850

@Elisabeth850
Elisabeth
Sinds: 27 augustus 2009

 

Photographer | Francophile | Flickr fanatic | Foodie | Married to @Dune101 http://www.flickr.com/photos/elisabeth85

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Had wel al van Twitter gehoord en vlak voor mij had Martijn (@Dune101) een account aangemaakt. Ik heb een paar dagen meegekeken – zeg maar – en heb toen zelf een account aangemaakt want het leek me een grappig medium.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Ik Twitter uitsluitend vanaf mijn notebook thuis. Ik heb net een nieuwe mobiele telefoon besteld met (van) alles er op en er aan maar zie mezelf niet Twitteren vanaf mijn mobiel (ik heb vooralsnog ook geen internetabonnement er op). Ik zie Twitter als vrijetijdsbesteding en om leuke contacten op te doen maar zie mezelf nog niet zo Twitteren als ik iets anders leuks aan het doen ben.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Haha, ik weet dat er een paar progjes zijn die ik zou kunnen installeren op mijn computer maar daar moet ik eerst nog eens goed naar kijken en een keuze uit maken. Dat TweetDeck ofzo (geloof ik) kan wel eens iets voor mij zijn. Maar ik heb net een nieuwe notebook en ben nog wat voorzichtig met van alles installeren – zeg maar.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Nou, geïnfecteerd is een groot woord, maar mijn nichtje @esmee_r is wel op Twitter omdat ik dat gezegd heb. Ze doet een media opleiding in Amsterdam en dan leek me toch dat ze o.a. ook iets met Twitter moest doen! Vooralsnog Twitter ik nog steeds veel meer dan zij :)

Zou je Twitter kunnen missen?

Ja hoor, alles went! Ik kan behoorlijk opgaan in dit soort dingen …. ben ook veel op Flickr - flickr.com/photos/elisabeth85 - te vinden bijvoorbeeld en op beide breng ik soms meer tijd door dan ik me iedere keer weer voorneem ;-) Maar onmisbaar zijn ze niet! Afgelopen zomer (toen nog niet op Twitter by the way) drie weken op vakantie geweest. Notebook gaat mee om foto’s op te zetten (ik fotografeer veel!) maar niet om te internetten. Zit ik toch liever met een glas wijn aan de rand van het zwembad en daar heb ik Twitter noch Flickr bij nodig!

Twitter: waarom?

Wat ik zo goed & leuk vind aan Twitter is dat ik goede, waardevolle dingen zie gebeuren bij en voor anderen. Da’s toch hartstikke mooi?!

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________