Twinterview 103: @fackeldeyfinds

@fackeldeyfinds
fackeldeyfinds
Sinds: 21 september 2007

 

klantropoloog, ondernemer, spreker, innovator, marketing & communicatie, hotealthcare & health2.0/zorg2.0-firestarter, /mac-fan www.fackeldeyfinds.com

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Dat weet ik niet meer, ik las erover en dacht meteen 'dat is iets voor mij'.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

In het begin en nu nog steeds voornamelijk via de website. Maar sinds ik een iPhone heb ook zo af en toe mobiel.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Die bestaat nog niet dus ik gebruik online twitter.comTwitstat en Brizzly door elkaar heen en op mijn iPhone hou ik het op Tweetie.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Ik heb ongetwijfeld mensen (al dan niet in dienst van mijn opdrachtgevers) enthousiast gemaakt voor Twitter maar ik hoop dat ik niemand geïnfecteerd heb met welk virus dan ook. Want ik geloof niet in besmetten maar wel in mensen laten zien wat er (met Twitter) kan en het ze dan zelf laten doen of ook niet laten doen. Want Twitter moet bij je passen en als het niet bij je past, dan moet je het niet doen.

Zou je Twitter kunnen missen?

Natuurlijk zou ik Twitter kunnen missen want ik heb jaren zonder gedaan. Maar als ik er nu mee zou stoppen dan zou ik niet Twitter als zodanig missen maar de mensen met wie ik via Twitter contact heb. En die mis ik niet graag dus ik Twitter voorlopig nog wel door.

Twitter: waarom?

Twitter is voor mij een ‘connector’: Het verbindt me met andere mensen, met wat hen bezighoudt op dat moment, met hun kennis en ervaring, met hun belevenissen en inzichten, met hun plannen en ideeën. Ik leer ervan, het inspireert me, ik word er soms blij van en soms ook verdrietig maar ik ervaar het hoe dan ook als een verrijking van mijn toch al sociale leven.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________