Twinterview 33: @fiederels

@fiederels
Els ten Napel
Sinds: 5 september 2007

 

Juffrouw van de tijd, maar bemoeit zich eigenlijk overal mee. Heeft trouwens ook overal verstand van. Lief van @erikvisser http://fiederels.wordpress.com/

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

@kwispel heeft mij besmet. De eerste keer sloeg het virus niet aan en snapte ik niet wat 'r nou zo leuk aan zou zijn. Gelukkig bleef hij aandringen en toen ik weer begon ging ik helemaal los.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

In het begin alleen met de Macbook. Ik had toen alleen nog maar zo'n oma-Nokia. Sinds afgelopen zomer heb ik een iPhone en ben ik ook mobiel geheel getwitterficeerd en tevreden.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Op de MacBook gebruik ik meestal gewoon m'n webbrowser. De speciale twitter-apps zijn bij mij nooit echt aangeslagen. Op de iPhone is mijn favo Twit2d. Erg handig en meestal heel betrouwbaar. Clean, en ook fijn dat je foto's in de tweets te zien krijgt. De mobiele pagina van Twitter m.twitter.com is een goeie runner-up. Als ik dan toch een app gebruik is het TweetDeck.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Kom maar niet te dicht bij mij in de buurt... volgens mij is het besmettelijk: @RatelRiska@Brinadepina@Ritsadeplitsa en @ongast waren minder voorzichtig.

Zou je Twitter kunnen missen?

No way! Ik zou pas stoppen met twitteren als er een opvolger is die nóg leuker is.

Twitter: waarom?

Twitter verbindt mij met mensen en ik geniet daar enorm van. Dankzij Twitter zijn contacten die ik al had leuker en intensiever geworden, maar daarnaast heb ik zoveel mooie, lieve en geweldige mensen leren kennen, veel daarvan ook IRL.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________