Twinterview 95: @flamelab

@flamelab
Frank van den Berg
Sinds: 19 november 2008

 

Grafisch ontwerper. Ik doe, ben en hou van dingen. http://www.flamelab.com

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Eigenlijk door de radio en @dijkshoorn. Ik luister onderweg naar mijn werk meestal radio 1 en die gebruiken Twitter ook nog wel eens. Dijkshoorn was de eerste die ik volgde. Ik ben eerst gaan kijken wat het was en probeerde het te snappen. Zolang je niet zelf twittert is het principe minder makkelijk te begrijpen.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

In het begin gebruikte ik Twitter gewoon via de de website. Later ben ik naar wat andere twitter-apps gaan kijken. Het gebruik met mijn mobiel kwam pas een half jaar later.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Dat is toch wel GravityGravity is volgens mij de beste tool die je voor een Nokia E71 kan vinden. Er zijn er meer maar deze werkt precies zoals je van een app mag verwachten.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Volgens mij is er niemand die door mij geinfecteerd is. De meeste mensen om mij heen begrijpen het niet of vinden hun ervaringen niet de moeite waard om te delen.

Zou je Twitter kunnen missen?

Ja ik zou het best kunnen missen. Maar ik zou het niet willen missen. Ik twitter nu ook gerust een week niet. Ik lees het wel elke dag.

Twitter: waarom?

Het leuke aan Twitter zijn de discussies tussen bepaalde mensen. Het lijkt wel of mensen een andere houding aannemen dan in real life. Men durft meer te zeggen of een mening te hebben.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________