Twinterview 160: @gerben

@gerben
Gerben Bouwhuis
Sinds: 11 april 2007

 

Having fun online doing: seo, sea, sem, webanalytics, webmarketing, e-commerce. Married to @elinnora | mynameise.com/gerbenbouwhuis

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Via een blogposting op MarketingFacts werd ik voor de 4e keer getriggerd, dit was in April 2007 en vond het toen tijd om maar eens dit account aan te maken.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Vanaf dag 1 twitterde ik via de laptop en via sms, dat was toen nog gratis. Een paar later maanden kwam ik in het gelukkige bezit van een iPhone, mijn 'mobiele laptop' en twitterde ik er lustig op los. Mobiel, laptop, het maakt niet meer uit.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

De officiele Twitter app voor de iPhone (voormalige Tweetie) omdat er gewoon geen betere is in gebruiksgemak, overzicht en bediening.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Velen na mij, ben ik bang. Alle collega's op kantoor, vrienden, mijn vrouw, maar ook buitenstaanders die het gewoon maar eens wilden proberen en sindsdien zijn blijven plakken.

Zou je Twitter kunnen missen?

Ja en nee. De wereld houdt niet op zonder Twitter, maar de wereld zou er wel heel anders voor mij uitzien en dus heb ik het emotionele gevoel NIET zonder te kunnen.

Twitter: waarom?

Snelheid, interactie, doortastendheid en een gezellige boel wildvreemden die allen wel weer iets gemeen hebben.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________