Twinterview 29: @ikbendAF

@ikbendAF
daphne channa horn
Sinds: 25 mei 2008

 

Pro Photographer and PhotoMobilista - dAF Photogr@phy - Shoots Life Today - ☒ I'm a Photojournalist - I am a Visual Thinker - Call me ☎ +31(0)614414933 http://daphnehorn.nl

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Door een groep mensen op het Natural Networking Festival (NNF) 2007, gehouden elk jaar in de bossen van Drenthe.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

De eerste 3 maanden heb ik onder de naam @dAFphoto getwitterd. Daarna ben ik gestopt en later opnieuw gestart onder de naam @ikbendAF. Ik twitterde alleen op mijn laptop die ik overal mee naar toe nam. Nu sinds een half jaar twitter ik ook nog mobiel op mijn iPhone. Ik gebruik Twitter voor werk en privé en gebruik het veel. Vandaag mijn 16.000ste tweet getweet.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

TweetDeck gebruik ik het meest. Ik vind de interface mooi en ik kan groepen aanmaken en beheren.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Een heleboel mensen want ik ben aanstekelijk enthousiast over Twitter en praat graag over de voordelen. Mijn Liefde is ook begonnen met twitteren door mij.

Zou je Twitter kunnen missen?

Op vakantie twitter ik niet en dat is moeilijk. Ik ga grommen als ik geen bereik heb om te twitteren of niet mag twitteren. Privé heb ik twitterregels ingevoerd: niet twitteren tijdens het eten en niet als eerste mijn iPhone aaien als ik naast mijn lief wakker word :)

Twitter: waarom?

Het delen van informatie, mooie dingen en gezelligheid. Twitter is een nieuwe digi hippie community met prettig gestoorde tweeps.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________