Twinterview 28: @ingridkerr

@ingridkerr
Ingrid Kerr
Sinds: 22 januari 2009


Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Het allereerst door @liemburg en snel daarna @overbob en @mensoh ... dat duurde niet lang in ieder geval. Zij vonden het in ieder geval een logisiche combinatie... Kerr-Twitter dus kreeg bijna tegelijkertijd een tip van hen dat dit wel wat voor mij was.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Toen nog niet op mijn mobiel.. ik had nog geen iPhone. Ik gebruikte het gewoon via het web. Was wel een vreemde ervaring... zat voornamelijk tegen mezelf te kletsen.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Twitterific heb ik op mijn iPhone en Destroy Twitter op mijn laptop. Beide werken erg goed. Op mijn werk beginnen we met CoTweet. Heb de boys op het werk zo gek gekregen meer te doen met Twitter en ons klussenaanbod. TwinterFace van ex-collega @hsl heb ik ook thuis en die wordt met de dag mooier.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Ohh dat weet ik eigenlijk niet precies. Vast wel iemand... Merk ook dat een aantal mensen er ook gewoon weer mee zijn opgehouden.

Zou je Twitter kunnen missen?

Kunnen wel, maar ik zou het jammer vinden omdat ik het nu voor veel verschillende zaken gebuik... als filter voor rssfeeds van interessante sites, om snel in contact te blijven, om leuke.. mooie ideeën te krijgen, om interessantjes te delen en om ongebreideld mijn muzieksmaak te etaleren.

Twitter: waarom?

RT @moriesbel: Twitter is expressie, delen, creativiteit, humor, taal, tips, ontwikkelingen, internet, connectie, nieuws, interessante en grappige mensen en nog veel meer.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________