Twinterview 23: @LeviBottle

@LeviBottle
Levi Boitelle
Sinds: 17 maart 2009

 

Wannabe-schrijver | quasi-muzikant | redacteur DeJaap.nl | doet iets met concepten @LevKaupas | word gevolgd door en fan van @ThE_ED http://leviboitelle.wordpress.com

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Twee vrienden van me, @Meef en @tyleritus gebruikten het al, en ik zag hun tweets voorbij komen op Hyves. Toen raakte ik ook geinteresseerd. En nu ben ik verslaafd.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Voornamelijk via web. Toen ik begon met twitteren, werkte 3G op mijn mobiel niet. Sinds een half jaar heb ik een iPhone en is mijn twittergebruik verduizendvoudigd.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Op de Mac: Tweetie. Ik was eerst fan van TweetDeck, maar de laatste tijd had ik wat problemen dat hij @replies wiste en niet alle tweets in de timeline liet zien. Tweetie is een hele fijne app die er ook nog eens mooi uitziet. Plus het neemt niet zoveel ruimte op je beeldscherm in beslag. Op de iPhone ben ik nu overgestapt op TwitBird Pro. Ook een erg fijne, overzichtelijke app, met veel opties.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Ik weet niet of het speciaal door mij komt, maar een aantal vrienden in mijn omgeving is ook actief gaan twitteren sinds een paar maanden. Maar daar ga ik mezelf niet voor op de borst kloppen. Twitter is al narcistisch genoeg.

Zou je Twitter kunnen missen?

Ik denk het niet. Mensen maken grapjes over mijn Twitter-gebruik, en soms is het ook best ernstig. Simpel voorbeeld. Voor de lancering van DeJaap.nl hadden we een borrel. @silvertje heeft daar foto's geschoten en ik sta ongeveer op alle foto's met mijn mobiel in de hand. In de kroeg zou je niet moeten twitteren..

Twitter: waarom?

Twitter heeft mijn netwerk uitgebreid en zorgt elke dag weer voor nieuwe kansen en leuk contact.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________