Twinterview 124: @MrPandora

@MrPandora
Robin Oudheusden
Sinds: 26 februari 2009

 

All about digital human emotion experience management thru video, design and sudden surprises (co-director PrivacyMatters) http://www.privacymatters.nl

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

In het begin was ik nog erg sceptisch totdat mijn goede vriendin @ingridkerr me in liet zien dat ik dit helemaal niet mocht missen! Het bleek idd helemaal geen 'fad' te zijn :)

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Ik ben eigenlijk gelijk op mijn dramatische windows mobile begonnen met Twitter. Vond het te gek om onderweg vreemde bevindingen de wereld in te slingeren ;)

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Sinds ik mijn iPhone heb staat het icoontje van Tweetie2 op de plaats waar het sms icoontje stond, dat heeft het dus al vervangen :) Op m'n MacBook gebruik ik ook Tweetie, maar zit nu ook te kijken naar HootSuite... vooral de combi met Facebook lijkt me erg handig...

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Haha, al mijn vrienden, maar het blijkt dat mijn overgedragen virus minder resistent is... de meeste zijn er weer mee opgehouden. Maar mijn vriend @RallfGG is er ook verslingerd aan!

Zou je Twitter kunnen missen?

Vind het simpelweg te leuk om te missen! Het heeft niet alle andere vormen van contact vervangen want face2face blijft het leukste natuurlijk. En dat heeft weer TweetUps in het leven geroepen :)

Twitter: waarom?

Without the blah-blah the most direct way of experiencing the new, the great and the unusual! (Okay, sometimes it comes with the blah-blah)

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________