Twinterview 91: @muur

@muur
Muriel Janssen
Sinds: 8 november 2008

 

~interested in social media, architecture, design, spirituality and colours~out of the box thinker~highly sensitive~photographer wannabe~ http://www.theworldsmovie.com

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Volgens www.whendidyoujointwitter.com begon ik er op 8 nov 2008 mee, maar ik zou echt niet meer weten waarom. Waarschijnlijk attendeerde @robertvano me erop. Verder heeft @danischouten me een tijdje geleden een nieuwe impuls gegeven.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Vanaf het moment dat ik Tweetie ontdekte op mijn iPhone ging ik los. Op mijn laptop vind ik het leuk om de vormgeving van de pagina's te bekijken; hoe richt iemand zijn huisje in? Daarom altijd twitter.com en geen TweetDeck o.i.d.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Tweetie! Overzichtelijk, vriendelijke vormgeving en ik vind de 'search @...' leuk. Zo zie ik wat de tweeps die ik volg op zich afgeslingerd krijgen. Leuke vraag zou ook zijn geweest: Wie is jouw favoriete twitteraar(ster)? Zo hadden we elkaar kunnen inspireren.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Ik probeer mijn collega's mee te krijgen, maar zoals het er nu uitziet was LinkedIn voor nu het hoogst haalbare.

Zou je Twitter kunnen missen?

Ja, het is immers de bedoeling dat je je nergens zo erg aan hecht ;-) maar liever niet.

Twitter: waarom?

Ik begeef me in werelden waar ik anders nooit geweest zou zijn. De inspiratie komt van vele kanten op me af, luxe! Het is leuk mensen te leren 'kennen' vanuit onverwachte hoek. En last but not least, ik ben benieuwd waar het allemaal toe gaat leiden!

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________