Twinterview 152: @Myrrrr

@Myrrrr
Myr
Sinds: 7 januari 2009

 

Juf (lerares basisonderwijs) concertbezoekster, muziekliefhebster, verzamelaarster, lezeres, frobelaarster, fotografe in de dop :-)

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Ik heb Twitter leren kennen door mijn twee nerd-broers :-) Toen ik vorig jaar jarig was, heeft mijn ene broer al zijn "twittervrienden" opgeroepen mij te feliciteren via Twitter en sindsdien ben ik verkocht! :-)

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Nee, ik gebruik Twitter alleen via de computer.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Geen enkele. Werkte eerst met zo'n programmaatje dat aangeeft dat je weer een nieuwe dm hebt en dat er replies zijn, maar op dit moment laat ik regelmatig het twittervenster openstaan en dat werkt ook!

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Ben al tijden aan het zeuren tegen mijn vrienden / vriendinnen / collega's dat het echt heel erg leuk en handig is, maar ze willen er niet aan... :-( Ik heb het maar opgegeven.

Zou je Twitter kunnen missen?

Ja, zou het wel kunnen missen, maar ik vind het een handige manier om op de hoogte te blijven. Door Twitter weet ik bijvoorbeeld eerder of concerten uitverkocht raken. Zo heb ik nu mooi kaartjes voor LowLands en die had ik anders niet gehad!

Twitter: waarom?

Fijn om op de hoogte te blijven van dingen die ik interessant vind, handig voor mijn werk, goeie onderwijstips en ideeën. En heb zelfs al mensen ontmoet via Twitter! :-)

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________