Twinterview 18: @nawid

@nawid
Nawid Sahebzadeh
Sinds: 24 augustus 2007

 

Software Engineer @ Rietveld, Speedaddict, Music lover, Tech-freak and Freelance photographer in need of inspiration http://www.nawidslr.com

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Ik ben altijd bezig met nieuwe trends en gadgets en ik kwam Twitter op een technologieneiuwswebsite tegen, volgens mij was het Tweakers of TechCrunch.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Na praktisch anderhalfjaar niets mee gedaan te hebben, ben ik er in februari 2009 weer mee begonnen en dan wel meteen mobiel. Want twitteren hoor je mobiel ook te kunnen doen, anders mis je zoveel mooie tweets.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Mobiel ben ik een Echofon gebruiker maar liefst zou ik Twittelator gebruiken als het niet zo zwaar was. Op de Mac gebruik ik TweetDeck.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Ik heb aantal mensen op Twitter gekregen maar infecteren met Twitter kan iemand alleen zichzelf aandoen. Twitteren, dat doe je of dat doe je niet!

Zou je Twitter kunnen missen?

Jah, ook Twitter is niet onmisbaar, al kan ik niet ontkennen dat ik veel leuke contacten en relaties en vriendschappen opgebouwd heb dankzij Twitter.

Twitter: waarom?

Twitter is oneindige vrijdagmiddagborrel waarvan de kantine de hele wereld is en de deelnemers de meest interessante die je kan tegenkomen!

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________