Twinterview 75: @onlinemarketeer

@onlinemarketeer
Patrick Petersen
Sinds: 12 januari 2008

 

CEO, Online Marketeer, spreker, SEO, consultant, TV, usability sem trainer, HEAO Communications, videohost, moviefreak, EUR, AtMost.nl, blogger, schrijver, writer http://www.onlinemarketeer.tv

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Door het enthousiasme van @marketingfacts (Marco Derksen) die het als een van de eersten op een juiste manier gebruikt.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Erg uh.. overenthousiast. Ik heb hele concerten nummer voor nummer getweet en ook films vanuit de bios. Dat werd niet altijd gewaardeerd. Verder veel Twitter in de files en daar is mobiel ultiem voor. Ook voor het lezen van tweets.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

De gewone Twitter-client op twitter.com en de mobiele versie daarvan. Gewoon door zijn eenvoud en relatieve stabiliteit. Tevens is Twitpic wel erg handig en alle tools die blogposts op Twitter schieten.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Vooral klanten en relaties die al op Hyves en Facebook of Linkedin zaten. Daarnaast cursisten in social media trainingen of soortgelijke trainingen. Grappig om te zien dat vooral zij die zich er hevig tegen verzetten opeens snel Twitterazzi worden.

Zou je Twitter kunnen missen?

Neen. Het is een verlengde geworden van je uiting en je persoon. Veel mensen kennen je van Twitter en ook zoals je Twittert. Als je stopt kennen velen je niet meer.

Twitter: waarom?

De snelheid, het snel kunnen zien what's hot or not. Het snel delen van info, het snel connecten. Lijkt mij dat het hierom gaat in de social media: snel en gevat connecten met de juiste personen of actoren.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________