Twinterview 13: @RonnyLam

@RonnyLam
Ronny Lam
Sinds: 15 maart 2009

 

Father, husband, triathleet, runner, photographer, podcast listener, solopreneur consulting in ict & hrd, learning every single day. http://bit.ly/RonnyLam

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Twitter heb ik leren kennen door podcasts en dan met name This Week In Tech van Leo Laporte. Daarna heb ik over Twitter wat positieve interviews in BNR gehoord.

Dit is mijn tweede account, de eerste heb ik medio maart gestart en heb ik weer gedelete omdat ik er niets aan vond. Toen ben ik het stiekem een beetje gaan missen en heb een

nieuw account gemaakt waar ik mijzelf iets meer tijd heb gegeven om te wennen.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Ik gebruik(te) Twitter voornamelijk op de iPhone, met af en toe de Twitter website.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Ik heb verschillende clients geprobeerd en ben uiteindelijk bij SimplyTweet blijven hangen. Voornamelijk omdat SimplyTweet een fijne structuur heeft, een nacht-thema en Posterous-ondersteuning.

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Meerdere collega's waaronder de directeur @jhelberg. Het bedrijf @Snow_BV is door mijn toedoen nu ook op Twitter aanwezig.

Zou je Twitter kunnen missen?

Eerlijk gezegd niet. Komend jaar maak ik de stap naar ZZP en ik heb nu al gemerkt dat het heerlijk is om af en toe met collega ZZP'ers bij de virtuele koffieautomaat te staan. Het sociale karakter van Twitter is heel waardevol, alsmede de mogelijkheid om kennis te delen en gedeeld te krijgen.

Twitter: waarom?

Een geweldig sociaal medium waar op een ongedwongen manier kennis gedeeld en geconsumeerd wordt en waar ook nog eens gelachen wordt.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________