Twinterview 155: @soofjedepoofje

@soofjedepoofje  (2015: @KunstVanDeDag)
Sophie v. Steenderen
Sinds: 25 juni 2009

 

Kunsthistorica. Observeert en associeert. Wikt en weegt. Dacht ooit dat moeders alles weten. Blijkt niet waar, helaas... @martijnsteltman zorgt voor de balans

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Dankzij mijn man @martijnsteltman. Ik vond het aanvankelijk een nogal stupide bezigheid, dat twitteren, begreep niet dat iedere scheet online gezet diende te worden. Maar eenmaal een beetje 'gesetteld' op Twitter ging ik er zelf ook de lol van inzien.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Zoals ik dat nog steeds doe: op mijn laptop. Thuis; aan de keukentafel of achter mijn bureau. Niet op mijn mobiel. Ik kan dus ook niet 'op locatie' verslag doen van wat me bezighoudt of wat ik zie. Misschien wel beter ook. Het wordt anders wel erg een Japanner-met-zijn-fotocamera-bezigheid.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Ha, ha, ik vraag me tot op dit moment af wat dat in godsnaam voor dingen zijn...

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Vooralsnog niemand.

Zou je Twitter kunnen missen?

Ja, natuurlijk. Ik heb daarnaast ook nog een leven ;) Maar ik zie wel dat mijn twitterleven en real life elkaar op bepaalde momenten meer beginnen te overlappen. Beatrix had dus ongelijk, inderdaad.

Twitter: waarom?

Twitter is een laagdrempelige manier om met allerlei verschillende mensen te communiceren. Al twitterend ontdek je dat je met bijna iedereen wel een of meerdere overeenkomsten hebt. Twitter is niet onmisbaar, maar heeft wel een meerwaarde, wat mij betreft.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________