Twinterview 7: @ThE_ED

@ThE_ED
Gyurka Jansen
Sinds: 19 april 2008

 

Geek, 30, Blogger, Commenter, Drawing, Sociology, Writing, Student, Market Research, Communities, Online Research, Metal, VVD, single (lot of Dutch tweets!) http://www.gyurka.nl

Hoe, door wat of door wie heb jij Twitter leren kennen?

Ik had er over gelezen op diverse weblogs, op molblog was het volgens mij ook heel "hot" destijds. Hoewel het naar mijn idee niet meer leek dan een soort combinatie van IRC en MSN, ben ik na een tijd toch maar begonnen. Gelukkig waren er al wat mensen die ik van weblogs kende om direct te followen.

Hoe gebruikte je Twitter in het begin? Ook op je mobiel?

Nee, nog steeds niet zo veel eigenlijk, mijn mobiel is niet de meest handige internet telefoon. Eerst gebruikte ik trouwens alleen "web", nu heb ik thuis DestroyTwitter als client.

Wat is jouw favoriete twitter-app? Waarom?

Op de PC: DestroyTwitter, mobiel gebruik ik Twitstat van @michielb

Wie heb jij geïnfecteerd met het twittervirus?

Niemand, geloof ik, hoewel ik voor een flink aantal mensen wel een van de meest tweetende mensen in hun followerslist ben, volgens mij. Een aantal collega's van me heeft ondertussen ook Twitter ontdekt. (@k_robbieright en @dannydebi)

Zou je Twitter kunnen missen?

Ja, maar ik voel me toch wel een beetje afgezonderd soms, als ik een tijdje niet met de conversatie mee heb kunnen doen. Van de andere kant sta je er ook zo snel weer buiten dat je denk ik na een paar dagen niet echt meer iets mist.

Twitter: waarom?

Twitter: fijne snelle communicatie waarbij de mogelijkheid voor anderen openstaat om direct mee te doen of weer anderen erbij te betrekken.

terug naar ➜ moriesbel.nl/twinterview
_____________________________________